Jgheaburi si Burlane

Servicii de Hidroizolații
17/01/2019
Case la rosu
17/01/2019

Jgheaburi si Burlane

Jgheaburile si burlanele reprezinta niste elemente de maxima importanta, avand rolul de a dirija apa pluviala in asa fel incat aceasta sa se scurga in propria curte fara a afecta peretii locuintei sau alte elemente de decor ale casei.

Este posibil ca jgheaburile sau burlanele ce colecteaza apa de pe acoperis sa se fi invechit si sa curga in mai multe locuri, aspectul estetic al acestora sa nu fie prea placut, posibil ca zapada care a alunecat de pe acoperis sa le fi rupt sau pur si simplu nu mai sunt la moda cele vechi din tabla si doriti unele colorate si aspectuase?!


Daca ati construit o casa noua si sunteti in cautarea unei firme care sa va instaleze sistemul pluvial va asteptam cu comenzi.

Montam sistemul pluvial fara probleme, si daca sunteti in cautarea unei firme cu personal calificat si experienta in montare jgheaburi si burlane, montare sistem pluvial atunci ati nimerit in locul in care serviciile sunt complexe, complete si calitatea isi spune cuvantul, pretul fiind doar o eticheta insesizabila, uitata pe raft.


Sună acum!