Servicii de Hidroizolații

reparatii de acoperis
Reparații acoperișuri
17/01/2019
Jgheaburi si Burlane
17/01/2019

Servicii de Hidroizolații

Hidroizolație se numește o structură etanșă, continuă și omogenă de protecție a elementelor sau părților de construcție împotriva infiltrațiilor și/sau exfiltrațiilor apei și/sau a umidității naturale a mediului.

În construcții, o structură are nevoie de hidroizolație deoarece betonul însuși nu este impermeabil (dar poate fi hidroizolat cu ușurință folosind aditivi). Sistemul convențional de hidroizolare se bazează pe ‘membrane’.

Aceasta înseamnă aplicarea unuia sau mai multor straturi de membrane (constituite din diferite materiale: de ex., bitum, silicati, poliuretani, PVC, EPDM etc.) ce acționează ca o barieră între apă din mediul ambiant și structura clădirii, împiedicand pătrunderea apei.


Cu toate că sistemul de hidroizolare prin membrane se bazeaza pe o aplicare precisă a acestora, de multe ori acesta manifestă ulterior probleme. Problemele de aplicare sau aderență la substrat pot duce la infiltrații / exfiltrații.

Cand vine vorba despre servicii de Hidroizolatii, ne place sa fim mai mereu in top, pentru ca o alta ramura a societatii noastre reprezinta lucrarile de hidroizolatii si termohidroizolatii.

Societatea noastra executa lucrari de hidroizolatie avand asistenta tehnica asigurata de specialisti, ceea ce permite firmei sa ofere garantie pentru executarea lucrarilor in functie de tipul lucrarilor.


Sună acum!