Despre noi

Consultanta

Oferim consultanţă de specialitate în luarea celor mai bune decizii de către dvs. colaborând cu cei mai buni in domeniu.

Specialisti

Încurajăm specializarea muncitorilor pe categorii de lucrări; nu mergem pe ideea omului bun la toate.

Montaj Acoperis

Executam Reparatii acoperisuri tigla ceramica, înlocuire acoperisuri tigla ceramica, acoperisuri cu infiltratii

Siguranță

Ne asumăm ducerea la îndeplinire a proiectelor prin contracte ferme, cu termene de realizare bine stabilite şi de comun acord.

Experienţa


Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de construcţii din Romania, precum si din tara.

Suntem specializaţi în renovări de case şi apartamente, consolidări şi reabilitări de locuinţe, termoizolaţii şi hidroizolaţii, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi ipsoserie.

Deasemenea suntem specialisti si in constructia / reparatiile / montajul de acoperis Practic, acoperim o gamă largă de lucrări pentru proiectele dvs., cu o echipă formată din profesionişti cu iniţiativa de dezvoltare.

Cel mai bun raport calitate – preţ


Pentru a vă oferi cel mai bun raport calitate – preţ al lucrărilor, conducerea firmei tratează şi analizează fiecare proiect în parte şi deleagă echipe formate din oameni specializaţi pe categorii de lucrări aferente.

Solicitaţi-ne consultanță pentru lucrările dvs. Ascultaţi opinia unui specialist; hotărâm împreună soluţiile potrivite din punct de vedere tehnic şi economic.

Scopul nostru este de a satisfice cerinţele şi aşteptările clienţilor, prin servicii de calitate şi la termen.

DE CE NOI?

1Pentru ca suntem:
O firma care executa toate tipurile de lucrari de constructii necesare realizarii casei dvs., nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva;

O firma cu preturi accesibile.
2Pentru ca respectam:
Standardele de calitate;

Termenele de realizare stabilite.
3Cum soliciti o lucrare?
Intra în sectiunea CONTACT – trimite-ne datele tale de contact si vei fi contactat în maxim 24 ore. E simplu!
Sună acum!